מסעדת ביסטרו עונתית, בהובלתו של השף שאול קויפמן.

לאחר כעשור במטבחי העילית של מיטב השפים בתל אביב (יונתן רושפלד, תומר טל, תומר אגאי) במגוון תפקידים תפעוליים וניהוליים, שאול חוזר לקיבוץ בו גדל ומבשל קצת אחרת.

בקיבוץ חצור, על חורבות הסילו הישן, בו שכן מועדון הרוק המיתולוגי ה"מטרוק".

מטבח ים תיכוני, מקומי, עונתי ומודרני באווירה משוחררת ושמחה. 

בעזרת שילוב של טכניקות בישול קלאסיות עם חומרי גלם מקומיים ואזוריים, שאול מביא איתו לאזור הדרום את הטאץ' התל-אביבי. 

חומר הגלם הוא ה"אני מאמין" שלנו. נטול פילטרים.

מרגע הבחירה והליקוט, דרך הטיפול הייחודי לכל ירק, פרי, דג או בשר ועד לצורת ההגשה ומנעד הטעמים.


המוזיקה היא המלווה המושלמת לאוכל.

אנחנו ממשיכים את מסורת ה"מטרוק" ומחברים בין מוזיקה טובה לאנשים. מוסיפים את האוכל שלנו, את היין שאנחנו אוהבים לשתות ושירות טוב.

במסעדה יש ערבי קונספט קולינריים, הופעות ואירועי בוטיק פרטיים וייחודיים.